Het familiebedrijf

Tijm& Partners beschikt over jarenlange ervaring als adviseur in het familiebedrijf. We weten hoe ingewikkeld en hoe emotioneel de dynamiek in een familiebedrijf soms kan zijn. Juist doordat we oog hebben voor de verhoudingen binnen een ondernemersfamilie zijn we als geen ander in staat u te begeleiden. Niet alleen onze financiële expertise en analytische vaardigheden helpen daarbij, ook ons vermogen om ons in te leven in uw omstandigheden is wat Tijm& Partners onderscheidt.

Onze ervaring is dat juist familiebedrijven onze samenwerking erg waarderen. Wij blijven dan ook regelmatig als vertrouwenspersoon van de familie en het familiebedrijf betrokken.

Onze naam ‘Tijm& Partners’

Tijm& Partners is vernoemd naar Tijmen Koelewijn, een fantastische ondernemer en familiemens. Samen met zijn vrouw en drie zonen leidt hij het familiebedrijf Noordhoek Kaas in Bodegraven. Door plotselinge omstandigheden zijn wij betrokken geraakt.
Wij hebben snel inzicht en overzicht gecreëerd. Vervolgens is de onderneming in nauw overleg met Tijmen op alle terreinen verder geprofessionaliseerd. Wij waren vooral onder de indruk van zijn continue zorgvuldige belangenafweging tussen de familie, de onderneming en haar medewerkers. De keuze was de overdracht naar de volgende generatie of verkoop aan een strategische partij. Dat laatste bleek voor iedereen op de lange termijn het beste. Maar de familieleden vervullen nog steeds belangrijke posities binnen Noordhoek Kaas en zo blijft een groot deel van de familiewaarden geborgd.

Tijmen is voor ons een rolmodel hoe je een familiebedrijf leidt en een zeer dankbare klant om voor te mogen werken.

‘Tijm&’ is een verwijzing naar Tijmen. Daarnaast staat & voor en, voor samen. Wij werken graag samen met onze klanten en hun belangrijkste stakeholders.