Ontmoet ons team

Tijm& Partners heeft een ruime ervaring op het gebied van verandermanagement, herstructurering, strategie begeleiding, conflictbemiddeling, financieel management en familieadvies.

U kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding.

Martin Mengerink

Ik kom graag samen met mijn klanten tot de kern. Als het moet heel snel, maar als het beter voor het proces is dan creëren we meer tijd. Maar altijd zorgvuldig, betrokken en in belang van zowel de onderneming als de familie. De één noemt mij bedrijfsadviseur, de ander familieadviseur. Maar het liefste combineer ik die twee.

Al ruim 25 jaar word ik ingeschakeld bij (familie)bedrijven waar wat moet gebeuren. Ik begrijp hun complexiteit en dynamiek en werk graag pragmatisch samen, ook met hun raadgevers. Met de juiste vragen (ja, ook lastige) zet ik mensen graag aan het denken bij het definiëren van hun waarden en doelen. Ik streef ernaar dat mijn klanten de regie weer snel en stevig in handen hebben. Ik combineer daarbij de directheid van het Westen waar ik woon, met mijn nuchterheid uit het Oosten waar ik vandaan kom.

Lieke Duijndam

Met mijn klanten werk ik graag intensief samen om de gewenste doelen te bereiken. Door verhelderende analyses te geven en met concrete oplossingen te komen streef ik naar nieuwe inzichten. Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en behoud daarbij oog voor de unieke dynamiek die elke onderneming kenmerkt. Oprechtheid is voor mij vanzelfsprekend, wat vaak leidt tot een vertrouwensband met mijn klanten.

Voor mij staat succes centraal, zowel op de korte als de lange termijn, en ik voel me verantwoordelijk voor een grondige implementatie van de oplossingen. Op verzoek van mijn klanten blijf ik vaak betrokken, omdat zij het waarderen wanneer van buitenaf iemand kritisch meekijkt, ondersteunt waar nodig en scherp houdt.

Rob Spin

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een middelgroot accountantskantoor en in het bedrijfsleven als (interim) controller. Hier is ook mijn voorliefde voor het familiebedrijf ontstaan. In het dagelijkse leven maak ik financiële analyses en prognoses. Daarvoor moet je niet alleen de cijfers en het proces kennen, maar ook de mensen hierachter. Het liefst bijt ik me vast in financiële materie waar de klant en zijn stakeholders zelf niet meer uitkomen.

Ik werk graag nauw samen met de ondernemer en zijn adviseurs zoals de accountant. Zeker in wat zwaarder weer is het zonde om geen gebruik te maken van de vele expertise rondom een onderneming.